Flere sprog? No problemo

Oversæt dine produktdata til flere sprog. Åben for adgang til specifikke sprog, og lad en partner oversætte for dig, uden risiko for at dine hovedoplysninger bliver ændret. Nye markeder? Intet problem.

Hent oplysninger ud nemt

Hent nemt alle produktdata ud, som produktark, salgshåndbøger, prislister mv. Del altid de nyeste oplysninger med kunder, og oprethold samtidig den grafiske profil. Professionel partner? Det har aldrig været nemmere.

Hold styr på dine kanaler

Få fuld kontrol og overblik over hvor, og hvornår, et produkt er tilgængeligt. Gør automatisk et produkt tilgængeligt på din webshop på en specifik dato, og du går aldrig glip af et salg igen.

Overblik over livscyklus

Skab overblik over produktets livscyklus fra vugge til grav. Opret milepæle der passer til dine arbejdsprocesser, og følg med i produktets udvikling. Tag action, og kom i mål med success.

Hold styr på varianter

Er dine produkter ens på næsten alle punkter, pånær f.eks. farve, størrelse, eller materiale? Opret og hold styr på flere varianter på samme sted. Ret fremover kun produktdata én gang, og gentag aldrig dig selv.

Altid lige ved hånden

Er du væk fra din computer, til kundemøde eller skal du bare hurtigt bruge en oplysning? De nyeste produktdata er aldrig mere end få sekunder væk. Log på fra din tablet eller smartphone og find præcis det du søger.

Brugere og adgang er simpelt

Du bestemmer hvem der har adgang til hvad og hvornår. Du har fuld kontrol over hvem der kan oprette, redigere og slette produkter. Få overblik over dine brugere, deres aktivitet, og begræns risikoen for fejl.

Altid dine produktdata

Uanset hvad, vil du altid have rettighederne til dine produktdata. Vi passer på dem, og tager backup i et sikkert miljø, men overtager aldrig rettigheder. Du kan til enhver tid tage alle produktdata med dig igen.

Glade kunder

"Relevate har revolutioneret hvordan vi håndterer vores produktdata. For vores globale teams er Relevate et nøgleværktøj igennem hele produktets livscyklus - fra idé til sidste salgsdato. Vi kunne ikke leve uden."

Tino Soelberg, CTO

Med 150 ansatte fordelt på fire kontorer på tre kontinenter, er SteelSeries en førende producent af gaming udstyr herunder headsets, tastaturer, mus, musemåtter, controllers, og software, der sælges i mere end 75 lande.

"Relevate har været et afgørende skridt fremad for os. Mange nye muligheder har åbnet sig, og vores daglige processer er blevet nemmere, men vigtigst af alt, er vi blevet en mere professionel partner."

Peter Klempel, Partner

Inka Food er leverandør af fødevarespecialiteter i høj kvalitet til det skandinaviske detail- og catering-marked. Produkterne sælges gennem førende grossister indenfor detail og catering.